© община Козлодуй

Както всяка година представители от ръководството на Община Козлодуй уважиха с присъствието си празника на завършващите. Заместник-кметът на Община Козлодуй - Георги Кирков, посети тържеството на ПГЯЕ „Игор Курчатов”, г-жа Лиляна Рашкова, секретар на община Козлодуй присъства на тържеството в СУ „Св. св. Кирил и Методий”, Бутан, г-жа Величка Нейчева, директор на дирекция „Хуманитарни дейности”, бе гост в СУ „Христо Ботев”, Козлодуй, г-жа Лидия Петрова, началник на отдел „Образование, социални дейности и младежки политики” присъства в СУ „Св. св. Кирил и Методий”, Козлодуй.

На директорите бяха връчени букети, поздравителен адрес от името на кмета на община Козлодуй, г-жа Маринела Николова, и председателя на Общински съвет, г-жа Николинка Тодорова, и копие на ключа на Козлодуй с призив към абитуриентите да се върнат и да се реализират професионално в общината. В поздравителния адрес се казва: „Бъдете здрави и следвайте мечтите си! Нека завършването Ви бъде незабравим празник, изпълнен с положителни емоции и скъпи спомени! Животът е пред Вас, изживейте го пълноценно! Честит празник и на добър час!”.

По традиция празникът ще бъде отбелязан с концерт специално за всички абитуриенти от общината, който е част от Общински културен календар.

Тази вечер, в 20:00 часа, на сцената в Ботев парк пръв ще излезе харизматичният рапър Ивайло Иванов, известен с псевдонима си Играта. Веднага след това купонът ще продължи с концерт на известната група „СкандаУ”.