Този ноември Вечните ще ни разкрие нов вълнуващ екип от супергерои във филмовата вселена на Марвел. Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.

Режисьор на Вечните е носителката на „Оскар“ Клои Жао (Земя на номади). Нейният интимен и подчинен на реалността и духовното почерк придава на историята и героите измерение и тежест, които не можем лесно да открием в комиксовото кино. По думите на продуцента Кевин Файги, който е основната движеща сила зад филмовата вселена на Марввел, личният подход на Жао не може да бъде сбъркан и е основата, върху която стъпва Вечните.

Самата Клои Жао говори за творческата свобода, която е имала за филма, но бърза да отбележи, че той е плод на колаборация между много, ужасно талантливи хора: Беше страхотно преживяване да работя с екипа на Марвел. Трябва да съм внимателна, като казвам „моята визия“, въпреки че искам всички да знаят, че студиото напълно ме подкрепи в това, което аз искам да направя. Но също така, хората трябва да са наясно, че получих помощ от невероятен екип, включващ някои от най-талантливите артисти в света. Наистина беше необходимо „цяло село“, за да направим този филм, но те ме оставиха да ги водя.