Изненада на кръга се получи на стадиона в Мездра, където миналогодишният първенец Околчица (Моравица) не успя да бие аутсайдера Строител (Кунино). Двата отбора завършиха наравно - 1:1. Футболистите на Коно Жилковски имаха повече голови положения от съперника, но не ги реализираха. Гостите от Кунино поведоха още в 10-тата мин. чрез бившият футболист на Околчица Румен Красимиров - Балотели. Вангел Христов изравни за моравчани в 30-тата мин. През второто полувреме гостите успяха да задържат едната точка.

Футболистите на Скала (Зверино) успяха да спечелят трите точки при гостуването си в Михайлово на тима на Балкански, след като се наложиха с 0:2. Ангел Петров откри резултата в 40-та мин., а Юлиян Димитров се разписа в 90-та мин. Формацията от Зверино беше по-добрата мача и само малшансът я лиши от още голове.

В другите срещи от вчера: Ботев (Криводол) загуби с 1:2 от Ботев (Рогозен), а Искър 1923 (Роман) падна с 0:2 от Монолит (Манастирище).

Днес играят Дунав 2016 (Селановци) - Огоста (Хайредин) и Манастирище - Миньор 2005 (Згориград). Двубоят Скала 2015 (Оселна) - Локо (Мездра) е отложен.