© BTV

Усилете радиото и пейте заедно с нас. Да кажем „благодаря“ със силата на радиото. Изразява безусловната си подкрепа и дълбоко уважение с една от златните песни на българската музик чуете и подкрепата на най-разпознаваемите гласове от радио ефира, съобщават от Асоциаци българските радио и телевизионни оператори – АБРО.

Тази вечер, също в знак на подкрепа към пациентите и екипите на първа линия в борбата, светлинно шоу ще има в небето над пет български града. То ще се под мотото #LightTheSky, съобщиха от Сдружение „Асоциация на рентал компаниите в България

Шоуто ще бъдат над София, Пловдив, Бургас, Варна и Перник, където множество прожектори ще излъчат светлина за надежда. Това ще се случи между 20:00 и 20:30 ч. като израз на подкрепа към пациентите и признателност към всички, които са ангажирани с борбата с вируса и са на първа линия по овладяването му – лекари, медицински сестри, фармацевти, лаборанти, санитари, полицейски служители, снабдители с основни стоки и услуги, подчертават инициаторите. Те подчертават изрично, че ще бъдат спазени всички указания за безопасност и противоепидемични мерки на членовете на участващите екипи осветители. Заедно ще се справим!, уверени са сдружението.

Вече втора седмица всяка вечер в 21 часа хората излизат на балконите и прозорците си, за да аплодират медиците и хората на първа линия в борбата с коронавируса.

Източник: monitor.bg