Младежкият национал на България Антонио Вутов дебютира с гол в първия си официален мач за новия си клуб на Апенините - Лече. 20-годишният бивш възпитаник на детско-юношеската школа на Локомотив (Мездра) бе с основен принос за победата за "джалоросите” с 2:1 над Алтовичентино в първия кръг от турнира за Купата на Италия.

Антонио започна титуляр срещу четвъртоешелонния тим пред около 3 300 тифози на клубния стадион "Виа дел Маре” и още в 13-ата мин. на двубоя попадна в прегръдките на съотборниците си, след като вкара първото попадение за Лече през този сезон и откри головата си сметка за отбора от Лига Про. Вутов бе точен, след като стражът на гостите изби удар на Марио Пачили. Секунди по-късно Лече пропусна да удвои, като гредата спря домакините от нов гол.

Антонио бе заменен в 64-та мин. от французина Абду Думбия, който асистира за втория гол на Манкосу в 83-та мин. Три минути преди края на срещата Алтовичентино върна едно попадение чрез Тринчери, но нямаше сили да прати мача в продължение.

В следващия кръг от Купата на Италия Вутов и компания гостуват на 7 август на Асколи.