Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже "твърде правдоподобна, за да е смешна". Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат "Умопомрачение" в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота.

Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като "Омагьосване", "Семейство Флинстоун", "Умирай умно", "Шоуто на Анди Грифит" и др. Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат "Умопомрачение".

Следващата седмица програмата на театъра във Враца включва:

9 октомври /сряда/ - 19 часа, Камерна зала - "Предградие" от Ерик Богосян

10 октомври / четвъртък/ - 19 часа, Камерна зала - "Гергьовден" от Севан Сремац

11 октомври /петък/ - 18 часа, и 12 октомври /събота/ - 10.30 часа в Куклена зала - "Дядо вади ряпа" от Мариета Ангерова