Днес един от най-големите таланти на българския футбол Антонио Вутов става на 20 години. В момента младежкият национал, който започна кариерата си в детския отбор на Локомотив - Мездра под ръководството на треньора Валентин Пешунов, си е у нас заедно със своята чаровна приятелка Наташа Стефанович. Той ще отпразнува рождения си ден с близките си и с приятели.

В началото на 2014 г. Антонио подписа договор за 4 години и половина с елитния италиански клуб Удинезе. През този сезон той игра като преотстъпен в третодивизионния клуб Козенца, с екипа на който записа 22 мача.

„Тук аз научих много, заяви наскоро Вутов пред спортния канал cosenzachannel.it. Козенца е един от най-добрите отбори в Pro лига и определено заслужава да играе в Серия Б. Да играеш в калчото е трудно, тактиката е много, но имах треньор експерт, който се опита да ме вземе адаптира плавно към италианския футбол. Тук организацията е перфектна. Това е тихо и спокойно място, където има толкова много страстни фенове. Това беше страхотно преживяване за мен, въпреки че не изиграх най-добрия си сезон. Надявам се, че следващата година ще бъде по-добра. Удинезе? Имам договор с „фриуланите” и един ден ще се върна там в първия отбор.”

"Честит празник на един страхотен футболист, пред който се очертава страхотно бъдеще, написаха в социалната мрежа близки на Антонио. Бъди силен и непобедим, никога не се предавай! Може и да е трудно, но колкото и да ти тежи, болката преминава, а ако се откажеш, това е завинаги. Пожелаваме ти много любов, спортни успехи, максимално удоволствие от играта и минимум контузии!”

Екипът на Medianews.bg честити 20-ия рожден ден на Антонио Вутов, като му желае здраве, много любов и нови успехи на футболния терен!