Любовта към природата е ясно изразена в картините ѝ. Това, което прави впечатление е слънчевата палитра, която използва.

Сред изложените 16 творби, преобладават картините с цветя и ярките цветове, които описват пъстротата на живота и показват замисъла на темата „Пъстра душа”.

„Да рисувам е мое спонтанно решение, тъй като от доста дълго време не бях хващала четката, повече от 10 години. По време на пандемията, имах доста свободно време и започнах да рисувам. Изложбата не е тематична, картините са с различно послание.”, сподели за Medianews Феня.

Това, което я вдъхновява е любовта към рисуването и самото създаване на една творба.

Анализ на картините представи Светла Дамяновска – главен експерт „Култура и художествена галерия“ в Община Мездра. Според нея, изложените картини носят богатството и нежната красота на природата.

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов, поздрави художничката за таланта и прекрасните картини, които ще имат сериозен принос за творческото богатство на нашата община.

Десетки дейци и почитатели на изобразителното изкуство, бяха дошли да поздравят талантливия творец и да се докоснат до посланията на творбите ѝ.

С много цветя и пожелания за нови творчески предизвикателства, присъстващите благодариха за доставеното естетическо удовлетворение от видяното.