© Marco Lezzi

Междувременно Антонио Вутов бе включен в групата за мача, но остана на резервната скамейка, при победата на Лече с 3:1 като домакин над Мелфи. Срещата, с която бе подновено първенството в Лега Про, бе от 22-ия кръг на шампионата в третото ниво на италианския футбол. Двубоят се игра пред близо 11 000 тифози на стадион "Виа дел Маре”.

Почти цял мач за "джалоросите" игра другият българин в състава Радослав Цонев, който остана на терена до 90-ата минута, когато бе заменен. Точни за успеха на домакините, който бе първи за годината и общо 13-ти през сезона, бяха французинът Абду Думбиа в 23-ата мин., голмайсторът на отбора Салваторе Катурано 6 мин. по-късно и Марко Манкозу в добавеното време на срещата, а за гостите се разписа Фоджа секунди преди почивката.

Така Лече продължава да е лидер в класирането в Група "C" заедно с тима на Матера, като двата тима имат по 46 точки. Трето-четвърто място делят Фоджа и Юве Стабия с по 44 т.

В следващия кръг Лече гостува на опашкаря Катандзаро. Двубоят е идния понеделник, 30 януари, от 21:45 часа българско време.