Доброволци от столицата, ще раздават храна пакети с хранителни продукти от първа необходимост на крайно нуждаещи се семейства и възрастни баби и дядовци от врачански села.

Акцията ще започне на 03.11.2017 (петък), когато доброволците ще тръгнат от София в посока врачанска област. Вечерта ще се установят в село Лютиброд, където ще пренощуват и двете съботно-неделни вечери.

Доброволците искат да открият хора в нужда и да им дадат мъничко подкрепа и присъствие. Ще се постараят на първо място да им покажат, че не са забравени. Далече са от мисълта, че с един пакет храна ще успеят да ги нахранят и ще преобърнат животите им, но ще опитат да им докоснат душите! С Вяра, с Мисъл... с Надежда, че не са сами.

Хранителните продукти за пакетите ще се получат от големи хранителни вериги супермаркети, които са в процес на уточняване. Събитието ще се осъществи изцяло от доброволци. Хора с желание и вяра, че ще успеят да реализират начинанието си.

Имат силна необходимост от хора притежаващи коли с голям багажник или бусове, и от храни

Повече за организацията и контакти с организаторите може да се намери на създаденото за целта фейсбук събитие: https://web.facebook.com/events/137371263656638/