В „Дивизия 1” победител стана Емил Минчев, следван от Иван Сашов Иванов и Минчо Борисови тримата от Старт М (Криводол). В състезанието, което започна при летни температури и завърши с дъжд и буря, участваха 24 пилоти.

В „Дивизия 2” с предно предаване Владимир Димитров от Ботевград с Хонда Сивик поведе, но бе изпреварен от своя съотборник Ивайло Йончев, със същия автомобил. На трето място се класира представителя на домакините Пламен Цветанов с „Опел Астра”.

В „Дивизия 3” призовата тройка оформиха Методи Тодоров-Муто с БМВ и Цветелин Велков с „Лада” от Старт М (Криводол) и Николай Николов-Рижия с „Форд Сиера” от "Жико Моторспорт" (Видин).

В клас „Лада” място на почетната стълбичка намериха Цветелин Велков (Старт М Криводол) и пилотите на Ара Моторспорт (Ловеч) Любомир Кючуков и Мирослав Илиев. Купата в памет на седемкратния шампион в авто кроса Александър Атанасов получи Андрей Колев.

На официалното закриване присъстваха народният представител Дилян Димитров, зам. кметът на Монтана инж. Диман Георгиев и кметовете на Бойчиновци, Чипровци, Медковец и Криводил Светлин Сретениев, Пламен Петков, Венцислав Куткудейски и Петър Данчев.