Врачанският клуб бе представен в от шестима състезатели - Любомир Цветомиров, Никола Костов, Самуил Кулев, Петър Цветков, Петър и Боян Стаменови.

Победителите в отделните класове станаха:

On road electro

Клас 1/10 Electric Touring

Победител в този клас е състезателят от СК Кинетик - Русе Тодор Томов. Представителите на СТМК - Враца Боян и Петър Стаменови заеха второ и четвърто място, а Петър Цветков остана седми.

Клас 1/10 Electric Super Stock

Победител в този клас е Тони Янчев от Козлодуй. Боян и Петър Стаменови от СТМК - Враца завоюваха сребърен и бронзов медал, а Петър Цветков - шестото място.

Клас 1/10 Electric Stock (деца и начинаещи)

Първи в този клас стана представителят на домакините Денислав Топалов. Любомир Цветомиров от СТМК - Враца завърши надпреварата на второ място, Никола Костов остана четвърти /във второто за него състезание/, а Самуил Кулев остана пети.

Оn road - nitro

Клас- 1:10 I.C. 200 MM

Победител в оспорваната борба стана Тони Янчев от Козлодуй. Любомир Цветомиров и Петър Цветков от СТМК - Враца завоюваха второ и трето място.

Наградите на победителите бяха връчени от Любомир Стефанов - домакин и организатор на състезанието и от Дамян Петров - заместник-председател на БФАМС. Главен съдия на турнира бе Иванчо Ганчев от Враца.

По същото време Алекс Вълков представи СТМК Враца на off road турнир в гр. Svilajnac, Сърбия. Това е първото състезание зад граница, в което участва врачански състезател. В надпреварата Алекс зае девето място в клас 1/8 електро Бъги. Победител в този клас и клас 1/8 Нитро бъги стана Марио Вутов от Козлодуй.

Следващото състезание от календара на Българската федерация по автомоделни спортове е турнирът, организиран за наградите на СТМК Враца, и ще се проведе на писта „Огнян Филипов“ на 4 май 2019 г.