Бронзов медал и за Патриция Ангелова при жените, три четвърти места за Драгиева. Много добро представяне и две пети места в отборния спринт при мъжете. Успехите на берковския клуб са при участие на всички клубове от страната и изключителна конкуренция.

От „Ски клуб-Ком“ споделят радостния факт, че традицията е жива, не се печелят по 46 медала, както преди три години, но смяната на поколенията не е без значение. Според тях спортът не е постоянна величина, а за да има резултати са нужни условия /база/, екипировка и средства и специалисти. Клубът не е взел участие в Балканската купа, защото стартовете за отложени поради липса на снежна покривка, въпреки добрите възможности, които са имали.

„Ски клуб-Ком“ приключи зимния сезон с 12 медала, а само от Държавните първенства общо 14. След кратка почивка спортистите започват подготовката за предстоящите Летни състезания. Ръководството на клуба има намерение да кандидатства за домакинство на състезание по ски ролери през месец октомври.

,,СКИ КЛУБ -КОМ“ набира постоянно деца, момичета и момчета на възраст от 9 до 16 години. Обучението и ползването на материална база и ски екипировка е абсолютно безплатно, без такси.

Източник: berkovitsa.bg