© ДФК "Звездичка"

Отборът на „Локомотив” ще участва с деца, родени 2007 и 2010 година. Момчетата на Владимир Найденов ще играят Футбол 11, а двубоите ще бъдат на терена в Спортен комплекс „Изгрев”. Двете полувремена ще бъдат по 30 минути.

В тази възрастова група ще участват 8 тима, разделени в две групи. В група „А” попадат съставите на СК „Болярчета” (Велико Търново), ФК „Кронос” (Пловдив), ФК „Несебър” и домакините от „Звезденбург”. В група „Б” са отборите на „Локомотив” (Мездра), „Тича” (Варна), „Нефтохимик” (Бургас) и втория отбор на „Звезденбург”.

Срещите са на 4, 5 и 6 март. В събота следобед, ще се изиграят двата полуфинала. В неделя са мачовете за 7/8, 5/6 и двата финала.

В другата възрастова група, със старши треньор Стоян Стоянов, родени 2010 година, ще участват 12 тима. Те ще играят две полувремена по 25 минути, на Спортно игрище „Каменица Арена” в бургаския квартал „Зорница”.

Отборите са разделени в три групи. В първата са съставите на „Атлетик” (Козлодуй), „Кронос” (Пловдив), „Аристон-1” (Русе) и „Юнак” (Варна). В група „Б” – „Локомотив” (Мездра), „Тича” (Варна), „Локомотив” (Русе) и „Бургас спорт”. И в третата – „Верея” (Стара Загора), „Гранд Про” (Варна), „Аристон-2” (Русе) и „Звезденбург” (Бургас).

Двубоите са в четвъртък, петък и събота. В неделя срещите за 9/10, 7/8, 5/6, 3/4 място и големият финал.

За полуфиналите се класират първите два отбора в групите. В груповата фаза на турнира при еднакъв брой точки се гледа дирекния двубой,а при равенство на двата тима – головата разлика. При абсолютно равни показатели между двата отбора, се изпълняват по 5 дузпи, след тях по една до пропуск.