В навечерието на Рождество Христово, младите червенокръстци от Клуб „БМЧК и приятели на Искърското дефиле” при СУ „Св. Климент Охридски” с. Зверино , с ръководител Петя Илиева, съвместно с арт работилница „Св. Климент Охридски”, с ръководител Маринела Илиева, гостуваха с коледни подаръци и пожелания на малчуганите от китното балканско селце Оселна.

Визитата бе част от проекта „Твоят час”. Каките и батковците грабнаха сърцата на малките палавници, които с нетърпение очакваха пристигането на любимия старец.

Възпитаниците на Петя Илиева и Маринела Илиева бяха подготвили богата забавна програма от песни и танци, както и много красиви подаръци за малчуганите.

Настроението постепенно нарастваше, а малките любопитковци нетърпеливо започнаха да викат с пълен глас добрия старец, в очакване на заслужените подаръци.

Голяма беше изненадата за всички, когато в стаята влезе прегърбен от тежестта чувала белобрадият добряк заедно със Снежанка и едно от работливите си джуджета.

За да заслужат своите подаръци, децата рецитираха стихове и пяха любими коледни песни на скъпите гости.

След общото веселие на големи и малки, Дядо Коледа раздаде подаръците на всички послушни деца.

Празникът стана още по- вкусен и от лакомствата, които децата получиха като подарък от кметството и от местното читалище.