Координаторът на проекта, Николина Кирова, и директорът на Гимназията, Румян Горков, участваха в работната среща на екипите, управляващи проекта.

През първия ден от срещата домакините представиха училището и града си. На следващия ден екипите, работещи по проекта, обсъдиха извършените до момента дейности, както и тези, които трябва да се проведат до следващата работна среща.

Учениците направиха малък речник, включващ думи на английски и родните езици на всички партньори, след което се включиха в организираните спортни дейности. Учителите и ръководителите на проекта обсъдиха периода, през който ще се проведе следващата работна среща на екипите по проекта, както и подробности, свързани със следващата мобилност на ученици и учители.

Работната среща продължи с обучението за създаване на учебно-тренировъчна фирма. Учителите и учениците бяха запознати с това как се създава и как функционира една учебно-тренировъчна фирма, каквато домакините на практика имат. В последния ден домакините от Хърватия показаха на гостите си столицата Загреб.