В същото време малко хора са запознати с този интересен исторически факт: оказва се, че пълното име на известния художник Пабло Пикасо е Пабло Диего Хосе Франсиско де Паула Хуан Непомукено Криспин Криспиано де ла Сантисима Тринидад Руис и Пикасо - само 93 букви.

Собственикът на най-дългото име в света е определен: това е индиец на име Брахматра. Въпреки непретенциозното фамилно име за индиец, името на този човек се състои от 1478 букви, които в една дума съдържат имена на исторически места, имена на известни дипломати, теолози, учени и др. Необходими са поне десет минути, за да го прочетете.

Преди време във Франция живеело семейство без фамилия. Вместо това фамилията "носела" набор от числа - 1792. А четиримата сина в това семейство носели имената на месеците от годината: януари, февруари, март и април. Последният представител на това странно семейство, "Mr March 1792", умира през септември 1904 г.

В провинция Манаби в Латинска Америка лесно можело да се срещне на улицата човек с името Super Strong Cement, Sports Cavalcade, Hard Football Win, Chicken Paw, International Conflict.

Източник: actualno.com