Тази година наградите бяха общо четири: LED телевизор, приемник за интерактивна телевизия (IPTV) и абонамент за една година, лаптоп и абонамент за Интернет услуга Standart за една година

И тази година на случаен принцип компютърна програма определи печелившите. В присъствието на управителя на „Интер Сат” и„Атлантис Сат” Веселин Веселинов, късметлиите изтегли нотариус Христинка Ангелова.

От коректните абонати на „Интерсат” - Едногодишен абонамент за интерактивна телевизия (IPTV) и приемник (IPTC BOX) получава – Емил Петков Георгиев от Мездра.

Най-голямата награда в томболата – 55-инчов телевизор отиде при – Павлин Недев Филчев от Мездра.

Двама от платилите в срок месечните си такси потребители на интернет услугите на „Атлантис Сат”, също спечелиха:

Абонамент за Интернет услуга Standart за една година печели – Светла Цветанова Накова от Мездра, а лаптопът се падна на Венцислав Митов Пенков от село Горна Кремена.

Печелившите могат да получат наградите си в понеделник - 9 януари (понеделник), точно в 12:00 часа на обяд, в Търговки комплекс „Роял“.

Тези, които нямат възможност да дойдат, могат да го направят в срок от 7 (седем) работни дни. След това за непотърсените награди ще бъде изтеглен нов абонат.

Честито на късметлиите! Пожелаваме им здраве и благополучие през новата 2023 година!