Известната фотожурналистка и дългогодишен кореспондент на БТА Люба Филипова най-накрая направи това, което всички очакваха. След години отдадени на репортерството, след няколко запомнящи се изложби и много награди, след успешното реализиране на творчески проекти, като фестивала за улично изкуство "Refresh Vratsa", тя откри своята арт работилница за фотография и други нейни творчески проекти. Откриването събра близки, приятели и колеги от различни местни медии, за да подкрепят и изпият по чаша вино за успешното начало и бързото развитие за най-новото начинание на Люба.

Малкото кокетно студио на бул. „Христо Ботев“ във Враца, което бе осветено от отец Димитър, веднага привлича вниманието с артистичния фотографски декор в стил неосецесион. Почти театралната сцена, на която Люба иска да даде най-доброто от себе си като артистичен фотограф, е направена по неин проект.

В арт работилницата, носеща името “Lovely feeling” (б. ред. „Прекрасно усещане“), ще бъдат предлагани и изработени уникални предмети от ковано желязо и конопени конци - лампиони, нощни лампи, стойки за вино, цветя от хартия и други предмети, с необичайна, предизвикателна, но изискана форма, вдъхновена от музиката, балета и киното.

Всичко е създадено от свободното и съзидателно въображение на Люба, която за пореден път предизвиква и изненадва както изкушените от изкуството, така и търсещите нещо по-различно и неежедневно.

Успех, на нашата колежка и приятелка!