Детският отбор на Локо (Мездра) разгроми с 8:1 Ботев (Козлодуй) в среща от 15-ия кръг на първенството в Зона „Враца“. С хеттрик се отличи Тони Христов. По един път се разписаха Лъчезар Минчев, Славян Бойков, Петромир Кузманов, Ралин Тодоров и Васко Петков. Възпитаниците на треньора Павел Марков са трети във временното класиране с 21 т. Начело е Чавдар (Бяла Слатина) с 33, пред Дунав 98 (Селановци) с 23.

Гостите от Козлодуй взеха реванш в подготвителната група като победиха най-малките мездренски футболисти с 3:1. Домакините отчете Лъчезар Минчев. В подреждането подгответата на Локо (Мз) са на 6-то място с 9 т. Лидер е Монтана с 30, пред Ботев (Враца) с 24 т.

Младшата възраст на „железничарите” допусна домакинска загуба с 1:4 от Кариана (Ерден). Почетни гол за „червено-черните” вкара Любомир Стойчев. И тук води Монтана с 39 т., пред Ботев (Враца) с 35. „Младшата” на Локо (Мз) е пета с 27 пункта.

В трите първенства следва триседмична пауза. Следващите срещи ще се играят на 13-14 май.

Юношите старша възраст на мездренския клуб завършиха 0:0 с връстниците си от Чардафон (Габрово). В подреждането „старшата” на Локото е седма с 11 т. Начело е Спартак (Плевен) с 33, пред Бдин (Видин) с 28.