„Това е техническата подготовка. По-важна е другата – всеки от нас трябва да обясни на хората важността на евроизборите. Със сигурност шестимата ни евродепутати не са разпознаваеми за обикновените хора, особено в малките населени места и това трябва да бъде променено. Всеки е добре да знае колко важен е за всички нас е Европейския съюз, защото инвестициите по различните проекти се случват именно заради това, че България е част от този съюз.”, каза Димова.

Анализите сочат, че във всички страни-членки избирателната активност на евровота е ниска. Амбицията на ГЕРБ е да промени това в България.

До края на месеца всяка общинска организация в област Монтана ще сформира своите предизборни щабове, каза областният управител Росен Белчев.

Месеци преди евроизборите, ПП ГЕРБ започва да се бори с фалшивите новини и трябва да се разясни на хората, какво значи Европа и колко са важни предстоящите Европейски избори.

В областната структура на ГЕРБ членуват 2990, има интерес към нови попълнения.

Местните парламентаристи от ГЕРБ са се застъпили за финансиране на програмата „Ин Витро“ в бюджет 2019. като инвестират в децата, поясни общинският съветник Станимир Стоев.