"Кандидатът ни за кмет Мирослав Захариев е активен човек с успешен бизнес в общината, той знае как Мездра може да стане по-добър град за живеене. Влизаме в предизборната битка с екип от доказани в областта си професионалисти от различни сектори. Зад каузата ни за промяна на Мездра в листата ни застават юристи, педагози, лекари и предприемачи", каза областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

“Мездра може да се промени. Ще работя, за да изведа общината от дългогодишния застой", заяви кандидатът за кмет на Мездра Мирослав Захариев.

Кандидати на ГЕРБ по реда на подреждането им в листата за общински съветници са Яна Нинова, д-р Ивайло Тодоров, Ивайло Тошев, Николай Христов, Венета Петрова, Тихомир Тошев, Тихомир Илчев, Иван Иванчев, Грегор Данков, Тони Яшова, Венцислав Горанов, Христинка Минова, Николай Несторов, Галя Цокова, Рени Влахова, Ерика Йончовска, Веселин Веселинов, Иван Иванов, Николай Рашев, Красинка Николова и Цветан Бойчев.

За кметове на кметства в община Мездра ПП ГЕРБ залага на успешните си и утвърдени кметове, както и на доказали се във времето кметски наместници в населените места, в които няма да се провеждат избори. Това са:

Емил Иванчев - с. Боденец

Георги Нончев - с. Горна Кремена

Анюта Маньовска - с. Долна Кремена

Румен Илков - с. Елисейна

Стоян Петров - с. Зверино

Ивайло Радков - с. Игнатица

Ангел Горанов - с. Крапец

Богомил Иванов - с. Моравица.