Също идния четвъртък, но от 12:30 часа, 11-годишните момчета на мездренския клуб ще премерят сили в "Неврокоп Арена" със своите връстници от Ники-спорт (Сливница), а от 14:10 часа с тима на Пирин 94 (Гоце Делчев).

Три седмици по-късно, на 29 април, ще стартира пролетният полусезон от шампионата при юношите старша възраст (М16). Тогава в столичната зала "ЦСКА" ще се проведе третият турнир от зоналното първенство в тази възраст, в който съперници ще бъдат отборите на Локомотив (Мездра), Железничар и ЦСКА (София).

Начело в таблицата при М16 е "старшата" на Локо (Мз) с 8 точки и голова разлика 105:71 - актив, натрупан след четири победи и нито една загуба.

Междувременно на 22 и 23 април юношите младша възраст на мездренския клуб ще вземат участие в 24-ото издание на традиционния хандбален турнир за Купа "Димитър Гурбалов", който ще се проведе в Бургас. Мемориалният турнир се организира ежегодно в памет на един от "пионерите" на хандбала в България и основоположник на този спорт в морския град Димитър Гурбалов (1908-1992) - дългогодишен учител, треньор, съдия и делегат, заслужил спортен деятел.