Според постигнатите резултати, от Враца в парламента влизат двама депутати от ГЕРБ - СДС Петя Аврамова и Мартин Харизанов, Деница Симеонова от Продължаваме промяната, Атанас Зафиров от БСП, Цветан Енчев от ДПС и Ивайло Папов от Възраждане.

Петимата народни представители от Монтана са: Ирена Димова от ГЕРБ, Димитър Аврамов от ДПС, Инна Иванова от Продължаваме промяната, Петър Петров от Възраждане и Ирена Анастасова от БСП.

Представители на област Видин в Народното събрание ще бъдат Росица Кирова от ГЕРБ, Иво Атанасов от Продължаваме промяната, Любен Иванов от Демократична България и представител на Движението за права и свободи. Водачът на листата на ДПС Станислав Анастасов е избран и от Ловеч, а вторият Димитър Аврамов от Монтана. Третият е Илчо Илиев.

Централната избирателна комисия трябва да обяви и имената на избраните народни представители не по-късно от 7 дни след изборния ден – тоест най-късно до 9 октомври, неделя.

Преди това обаче, ако даден кандидат е избран в два многомандатни изборни района, той е длъжен в еднодневен срок от узнаването писмено да заяви в Централната избирателна комисия в коя листа желае да остане избран.