Стана ясен и последният от осемте четвъртфиналисти в 16-ото издание на турнирa по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра. Това е отборът на Локомотив (Мездра), който в последна, решителна среща от предварителна група „А” разгроми тима на Казанова със 7:1. С четири гола за „железничарите” се отличи Борис Тончев, два добави Борис Петков, а веднъж се разписа Валдемар Стоянов. Почетното попадение за последователите на Джакомо Казанова, с което те поведоха в резултата, отбеляза Веселин Цеков.

Така Локо (Мз) оглави крайното класиране в група „А” с актив от 10 точки, следван от формацията на СЕБН с 8 т., която вече си осигури участието в следващата фаза на турнира. Междувременно в двубой от предварителна група „Б” Дивите петли (Згориград) победиха Маргините с 3:0 (служ.) в мач от значение само за статистиката.

След последната среща в предварителните групи бе теглен жребият за четвъртфиналите на турнира. Тази вечер от 18.30 часа играят Околчица (Моравица) I отбор - Скара бира (Враца), а от 19.30 ч. съперници са Пчелна майка (Враца) - СЕБН.

Утре са останалите два четвъртфинала: Миньор (Згориград) - Феърплей (Мездра) и Локомотив (Mездра) - Околчица (Моравица) II отбор.

Полуфиналите са в петък (20 май), а двубоят за бронзовите медали, финалът и награждаването на призьорите - на 23 май.