Млад мъж със стабилен бизнес от Враца се хвърли от прозореца на жилището си, което се намира на четвъртия етаж в блок №13 в най-големия краен квартал "Дъбника”, съобщава КМЕТА.bg. 39-годишният Георги се е самоубил в петък точно на обяд. В безжизненото му тяло едва не се спънали случайни минувачи. Негови съседи разправят, че последните думи, които комшията им изкрещял преди фаталния си полет, били, че е привърженик на терористичната групировка "Ислямска държава”.

Хора от блока, които общуват с него, също твърдят, че напоследък той споделял увлеченията си по мюсюлманската религия и одобрявал действията на "Ислямска държава”. Съседите му обаче не вярват, че той наистина има нещо общо с групировката. Подозират, че Георги е изпаднал в някаква психическа криза. Промяната в поведението му била видима, той определено се държал налудничаво.

Каква е причината за депресията му комшиите не могат да разгадаят. Георги се занимавал с лепене на фолио по стъкла на автомобили. Пробил първи във Враца с този бизнес и имал клиенти от целия регион, дори от столицата. От полицията на този етап се въздържат от изявления и хипотези.

Разследващите са направили подробен оглед на мястото на трагедията и провеждат разпити не само с очевидци, но и с всички, които могат да хвърлят някаква яснота по самоубийството на Георги.

Източник: http://www.kmeta.bg