В словото си Красимир Богданов припомни за поетите от него приоритети преди малко повече от две години, с които поиска подкрепа на врачани. За работата си като депутат в 43-ото Народно събрание той отчете:

"Извършихме ревизия в енергетиката и не допуснахме увеличаване цената на тока. Работихме за подобряване на инфраструктурата и икономическия климат на Северозападна България, за ограничаване и премахване на монополните организации, за пълно възстановяване на военното поделение във Враца, за възстановяване на наборната армия, за създаване на доброволни формирования за защита на населението при бедствия, аварии, катастрофи, за повишаване на пенсиите, за насърчаване на отговорното родителство, за възпитание на младото поколение в патриотичен дух, за справяне с демографската катастрофа, обезлюдяването и обезбългаряването на българските села, за справяне с етническата престъпност, за пресичане на подлите опити за ислямизация и турцизация на Северозападна България. Защитавахме правата на българските общности в чужбина и духовното обединение на българския народ.

Голяма част от усилията ни се увенчаха с успех. За част от нашите предложения времето и съпротивата на останалите формации не ни позволиха да ги довършим. Затова борбата ни трябва да продължи.

ЗА ДОСТОЙНА И СИЛНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА

 ЗА ОХРАНА НА ГРАНИЦИТЕ И СИГУРНОСТ В СТРАНАТА

 ЗА СПРАВЯНЕ С ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА

 ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ДОХОДИ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА

 ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ

"Повярвайте ни, както ни повярваха 600 хиляди българи на президентските избори", обърна се към врачани съпредседателят на "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" Красимир Каракачанов и поиска тяхната подкрепа.

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ - НФСБ, АТАКА и ВМРО са с №17 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платен предизборен материал