На турнира в Благоевград М19 на ХК Локомотив игра в следния състав: вратар - Деян Василев (Георги Вълков), ляво крило - Йохан Марков, ляв гард - Йордан Тонов (кап.), разпределител - Илиян Младенов (Искрен Банински), десен гард - Милен Валентинов (Теодор Ангелов), дясно крило - Александър Буров, пивот - Божидар Симеонов (Габриел Георгиев).

Следващият, четвърти турнир от шампионата при младежите до 19 г. е в края на този месец в столицата, а зоналният финал - на 14 април в Мездра.

В края на тази седмица ще стартира вторият дял от първенството по хандбал в Зона "Витоша" и при юношите старша възраст (М16). Първият турнир през тази година и трети за сезона е в събота в столичната зала "ЦСКА". В него ще вземат участие отборите на ХК Локомотив (Мездра). Пирин-94 (Гоце Делчев) и домакините от ЦСКА (София).

В подреждането на полусезона лидер е "старшата" на Локо (Мездра) с пълен актив от 8 точки и голова разлика 126:46. Второ-трето място делят Пирин-94 (Гоце Делчев) и ЦСКА с равен брой точки - по 2.