Вълнуващ нов увеселителен парк отваря врати в Пайн Трий."Див Свят" предлага невиждана досега атракция!С помощта на революционно откритие в генетиката всеки може да се превърне в диво животно!

И да изживее емоцията на дивия свят по неповторим начин.Освен това всеки може да участва в състезание с награда от един милион долара!Вик и любимите ни Горски мечоци решават да се включат в състезанието като отбор заедно с Брембъл, Реймънд и мистериозния Леон.

И изненадващо дори за самите тях те печелят! Но с това започват и истинските изпитания!Защото Леон има тайна мисия, Брембъл преследва свои цели, а собственикът на "Див Свят" Том не само е направил откритие в генетиката, но и е нарушил всички закони и морални норми.Воден от желанието си за слава и от алчността си, Том пуска на свобода истински чудовища!Как ще се справят с този проблем Вик и Мечоците?

Койще бъде техен приятел и кой - техен враг?Предстои истинско приключение, аза да минат през него, нашите герои трябва да открият и оценят силата на семейството и приятелството.