За сравнение в декларацията, която той е подал миналата година, е посочил, че освен този апартамент, притежава и следното недвижимо имущество: гараж 15 кв. м., къща с двор, две второстепенни постройки и навес в с. Царевец с обща площ 120 кв. м., два парцела в с. Царевец с обща площ 1780 кв. м., както и апартамент в Казанлък от 128 кв. м - наполовина собственост на неговата съпруга.

Тогава Събков е декларирал, че притежава също 1/10 част от 13 земеделски имота - ниви, ливади и др., с обща площ 46 дка в землището на Царевец, придобити през 2013 г., както и 1/6 част от 12 земеделски имота - ниви, гори, ливади и др. с обща площ 75 дка в землището на с. Кален, придобити през 1997/98 г. и от една ливада 11 дка в землището на Горна Бешовица. И още, че съпругата му е наполовина собственик на 5 земеделски имота - ниви. лозя и трайни насаждения с обща площ 21 дка в землището на с. Дълбоки, Старозагорска област.

В настоящата декларацията градоначалникът не е посочил да е прехвърлял притежавани имоти през предходната година. Мездренският кмет е декларирал още лек автомобил "Рено Лагуна", закупен през 2004 г. за малко над 5000 лв. и банкови влогове на свое име и на името на съпругата си в размер на 7 272 лв. Спрямо 2015 г. банковите влогове на семейството са намалели с около 3 500 лв. Събков е декларирал още 330 лв. налични парични средства от заплата. Както и миналата година, той няма вземания и задължения над 5000 лв., както и акции и дялове в частни дружества.

В регистъра на публичните личности, заемащи ръководни длъжности, е и председателят на Общински съвет - Мездра Яна Нинова. Тя е декларирала, че е наполовина собственик, заедно със своя съпруг, на лек автомобил "Фолксваген Поло", закупен през миналата година за 3000 лв. със средства от заплата. Нинова не притежава земеделски земи и гори, както и акции и дялове в частни дружества, няма банкови влогове и вземания над 5000 лв. Има изтеглен единствено потребителски кредит от 6000 лв.

Регистърът на лицата, заемащи висши държавни и други ръководни длъжности, и подадените от тях декларации пред Сметната палата може да намерите на: bulnao.government.bg