Според желанието на дарителите, получените пакети с помощи ще отидат за нуждите на социално слаби лица от Общината. Днес д-р Цветан Ценков лично раздаде част от пакетите на хората, за да ги зарадва в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. Той им пожела да бъдат здрави и да има много уют и топлина в домовете им през идната година. Заместник-кметът Борислава Борисова също се включи в раздаването.

Направеното дарение включва 512 броя кашони, които съдържат: спално бельо – 600 броя, кърпи за лице и тяло – 1500 броя, завивки и одеяла - 180 броя, възглавници – 175 броя, панталони – 2950 броя, ризи – 3250 броя, спортни екипи – 1670 броя, палта, якета – 140 кашона. Дарението съдържа и 140 кашона медицински консумативи и 20 чувала употребявано работно облекло, предназначени за МБАЛ „Св. Петка“ във Видин.

На 23 декември, на паркинга при административната сграда на Общината ще продължи раздаването на дарените пакети. Тогава лично ще присъстват проф. Валентин Джонов (който е родом от Видинския край) и представители на Малтийския орден от Швейцария.