"В нашите листи има хора с леви и с десни убеждения. Но всички те са водени от идеята, че на България е необходим силен център, защото всички сме свидетели на пагубните резултатите от 25-те години редуващи се управления на леви и десни. От нас очаквайте силна игра в центъра и без съмнение двете формации ще продължим да бъдем заедно и след изборите”, заяви Аспарухов.

Той очерта основните приоритети в предизборната програма на "АБВ-Движение 21". Сред тях са безплатни ясли и детски градини за всички деца до 7 години, както и безплатни лекарства за децата и пенсионерите. Увеличение на майчинството на 90% от реалната заплата и въвеждането на прогресивен данък са сред останалите послания на коалицията.

Втората в листата Светла Кръстева подчерта, че като икономист ще настоява за подкрепа за развитие на малкия и средния бизнес в областта.

"Моята кауза е достоен живот на хората в малките населени места. Ежедневно обикалям селата от Северозапада и виждам, че хората там са обречени - без работа, доходи, лекар, автобуси. На тях трябва да се помогне, заяви общинският лидер на АБВ и трета в листата Гергана Русинова.

Антропологът в РИМ - Враца Тихомир Машов, който е четвърти в листата, сподели, че вижда участието си в листата в подкрепа на младите хора. Най-голямото богатство на нашия град и на България са талантливите хора. Това е нашият капитал, а другото е културата. Защото може да сме най-бедни, но притежаваме невероятни културни богатства, които ако се развият, могат да носят и значителни приходи”, подчерта Машов.

"Аз съм лекар, но смятам, че това, което най-много ни пречи, е разделението между хората и партиите. На това трябва да се сложи край”, заяви петата в листата д-р Веселка Павлова.

"Аз съм млад човек и ми пука, каза общинският съветник от ПП АБВ в Бяла Слатина Борислав Попов. Не може на някого да му хрумне далавера и тя веднага да бъде облечена в съответния закон и гласувана в парламента. Рибата мирише от главата и затова се включвам в парламентарните избори, защото на този модел трябва да се сложи край!”

"Виждате че сме честни, прями и професионалисти в своята сфера. Заложете на нас и ние ще ви дадем надежда, защото ще работим неуморно, както и досега”, заяви общинският съветник и председател на общинската организация на АБВ в Мездра Тошко Стоянов, който е отдал 20 години на професионалното образование в Мездра.

"Подкрепете ни с номер 8 в бюлетината и нашият отбор ще работи за Вас!”, подчерта накрая водачът на листата Иван Аспарухов и вдигна наздравица за успех на коалицията.

Коалиция „АБВ-Движение 21” е №8 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена предизборна информация