© Павел Петров, Община Мездра

Плеймейкърът Владимир Найденов изведе мездренчани един гърди напред в 11-ата мин. на срещата с точен удар от непосредствена близост за 0:1 - резултат, който се запази до края на първото полувреме.

След почивката обаче домакините стигнаха до пълен обрат с попадения на Альоша Илиев в 53-ата мин. и на Иво Иванов в 65-ата мин. на мача. В 81-ата минута влезлият в игра след антракта юноша Иван Велчев възстанови равенството - 2:2, но в заключителните минути на срещата Иван Иванов донесе крайния успех с 3:2 за червенобреждани от съмнителна ситуация на засада.

Гостите доиграха двубоя с 9 души след като в добавеното време главният рефер Ивайло Тодоров показа червени картони на Любослав Петров за опасна игра и на Камен Каменов за оспорване на съдийско решение.

© Павел Петров, Община Мездра

В дербито на кръга Спартак (Плевен) се наложи над Вихър (Славяново) с 2:1. В останалите срещи се получиха следните резултати: Ботев (Луковит) - Янтра (Габрово) 2:2, Павликени - Академик (Свищов) 2:0, Севлиево - Трявна 1:0, Левски 2007 (Левски) - Първа атомна (Козлодуй) 3:1, Янтра (Полски Тръмбеш) - Ком (Берковица) 0:3 и Локомотив 1927 (Дряново) - Бдин 1923 (Видин) 4:0.

Едноличен лидер в класирането е Спартак (Плевен) с 55 точки, следван от Янтра (Габрово) с 48 т. и Севлиево с 41 т. ОФК Локомотив слезе едно място по-надолу в таблицата и вече е на осма позиция с 30 т.

В следващия кръг Локо (Мездра) приема Ботев (Луковит). Двубоят е тази неделя, 7 април, от 17:00 часа на градския стадион.