По пътя си към финала Любомир Яшов елиминира последователно Цветослав Тончев, Радослав Дочовски и Александър Константинов с по 2:0 фрейма, а Денис Иванов се наложи над Тихомир Йорданов с 2:1, Габриел Петров и Мартин Монов с по 2:0 фрейма. В турнира се включиха още Владимир Палански, Красимир Марков, Генади Вълчовски, Ивелин Дойнов, Иван Тончев, Преслав Донков, Христо Стаменов и Христо Търницов.

В предишните три турнира от традиционната вътрешноклубна надпревара, които се проведоха през есента на миналата година, на два пъти триумфира Тихомир Йорданов, а веднъж - Цветослав Тончев. В ранглистата на мездренската аматьорска снукър лига след четири изиграни кръга води Тихомир Йорданов с актив от 150 точки, следван от Цветослав Тончев със 115, Любомир Яшов и Денис Иванов с по 90 т.

На 21 и 22 януари най-добрите състезатели на СК по снукър "Мездра 2013" ще вземат участие в петия ранкинг турнир от Републиканския шампионат, който ще се проведе в Пловдив, информира в аванс председателят на клуба Нина Данколова.