Мартин, които само преди десетина дни беше освободен от постоянен арест и мярката му беше променена в по-лека, не се призна за виновен и се възползва от правото си да говори на по-късен етап от процеса. Показания дадоха четирима свидетели, разпитани бяха разпитани двама полицаи и съдебен лекар. Председателят на съдебния състав съдия Красимир Георгиев конституира като частен обвинител пострадалия младеж и допусна гражданския му иск от 20 бона за нанесените щети.

Припомняме, че студентът беше нападнат от Мартин в средата на януари миналата година на улица в селото. Тогава кметският син спрял до младежа с луксозния си джип, започнал да го псува и обижда. После излязъл от колата и му се нахвърлил с юмруци. При падането Радослав ударил главата си в камък, вследствие на което получил сериозни наранявания.

На вчерашното заседание делото беше отложено за 10 април. Тогава, освен разпит на още призовани свидетели, съдът ще разгледа доказателствата за изясняване на процеса от фактическата му страна.