С много усмивки и аплодисменти бяха посрещнати изпълненията на танцьорите от Ансамбъл "Мездра" при Читалище "Просвета" с художествен ръководител и хореограф Мирослав Аспарухов . Организаторите на земляческата среща - Илияна Марковска и Десислав Иванов, бяха поздравени от всички присъстващи като кореняци, които милеят и обичат родния си край, тачат миналото и своите съграждани.

Естествено, имаше спомени, весели случки и хубави пожелания. Всички приветстваха идеята срещите да стават два пъти в годината - пролет и есен. Изразена бе специална благодарност към мездренското читалище за отзивчивостта и хубавите изпълнения, които бяха уважени и от другите посетители на "Planet Club".

Трудно е да се каже кога завърши срещата, защото по традиция тя продължава и след края на работното време на заведението.

Нови запознанства, усмивки, спомени от детските и ученическите години останаха като признателност към поколенията, към учители и видни съграждани.

Предвижда се такава среща да се направи и на собствен, мездренски терен. Всичко е въпрос на желание - каквото има и, разбира се, на организация.

До нови срещи, скъпи приятели!