„Винаги съм казвала, че ние от ГЕРБ търсим работещи хора. Когато даваме доверието си на някого да бъде нашият кандидат, той трябва да има хъс, желание и амбиция да работи за хората. Така преди 4 години Враца ни повярва и избра Калин Каменов. Сега градът не иска друг кмет, защото Калин даде всичко от себе си за развитието на Враца – два нови завода, ремонтирани булеварди и улици, той върна духът и традициите в града. Сега е моментът да ни повярвате, както ни повярваха във Враца.
Сега е моментът община Мездра да избере промяната. Аз бях впечатлена от идеите на Мирослав Захариев, той иска в общината да има млади хора, да има условия за работа и развлечения. Аз му вярвам и съм сигурна, че той може да донесе промяната. Той е стартирал собствен бизнес преди 25 години. Сигурна съм, че както е създавал десетки работни места и екипи, по същия начин ще създаде и работещ екип за Мездра. Това е отборът, който има моята подкрепа и подкрепата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Ние заедно ще работим за развитието на община Мездра. Вярвам, че всички вие ще подкрепите Стоян Петров за кмет на Зверино, Мирослав Захариев за кмет на община Мездра и общинските съветници с номер 43 в бюлетините. Това е правилният избор!“, заяви министър Аврамова.

„За мен е чест да бъда начело на такъв отбор. Аз вярвам във всеки от тях и знам, че заедно ще работим, за да излезем от задънената улица, в която се намира община Мездра в този момент. На нас всички ни омръзна да търпим сегашното положение. Затова сме тук, за да дадем всичко от себе си, и най-накрая да променим модела на управление на общината. Зверино е най-голямото село в цялата община, аз съм сигурен, че нашият кандидат за кмет – Стоян Петров, е човек, който може да се справи с тази отговорна задача. Нашият отбор стои зад гърба му, той ще бъде следващият кмет на Зверино! Очакваме вашата подкрепа на 27 октомври, с номер 43 в бюлетините. Времето за промяна настъпи!“ Това заяви пред жителите и гостите на село Зверино кандидатът за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев.

„Аз смятам, че на Зверино му трябва млад човек, който да е деен и с много идеи. Аз съм точно такъв. Безумно е да имаме завод, който не работи, а хората от селото да пътуват всеки ден до работните си места. Не е нормално, при наличието на сграда, предназначена за кметство, ние да приспособяваме сгради, които са крайно неподходящи за това. Мисля, че в Зверино има доста проблеми, които чакат своето решение. Нашето село е най-голямото в общината и аз искам населението му само да се увеличава. Зверино има потенциал да бъде още по-предпочитано място за живеене и туризъм, но трябва човек начело, който да го превърне в такова. С подкрепата на Мирослав Захариев, министър Аврамова и кандидатите за общински съветници, ще докажа, че имам качествата да бъда този човек. Подкрепете ни на 27 октомври с номер 43 в бюлетините!“, призова Стоян Петров, кандидат за кмет на село Зверино от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД.

Основите приоритети за Зверино, посочени от Мирослав Захариев и от Стоян Петров за следващите 4 години, са:

✓ Подобряване на инфраструктурата

✓ Ремонт на кметството и площада в селото

✓ Привличане на нов инвеститор за бившият завод „Марколана“

✓ Изграждане на легнали полицаи

✓ Изграждане на зони с безплатен достъп до интернет

✓ Усилено кандидатстване по Евро проекти и програми

Всички гости на събитието се насладиха на изпълненията на прекрасните певици от Искърското дефиле – Ванеса и Стела, както и на част от уникалните гайдари от оркестър „101 каба гайди“.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!