Става дума за подобряване на инфраструктурата, на уличната мрежа, на водоснабдяването, на уличното осветление. Ще се борим за привличане на инвестиции и за откриване на нови работни места”, коментира Мирослав Захариев, кандидат за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО. Той допълни, че е несправедливо общината да е в застой, а хората да са принудени да изминават хиляди километри в търсене на работа.

С ГЕРБ - отбора начело, община Мездра ще навакса изоставането и ще догони развитите общини в нашия регион като Враца, Бяла Слатина и Козлодуй. Защото Мездра също заслужава добри пътища, нови инвестиции, нови работни места, достойни доходи.

През последните дни Мирослав Захариев и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ обсъдиха възможностите за развитието на отделните населени места с хората от селата Лик, Върбешница, Горна Бешовица, Люти брод, Руска Бела и Старо село. За да подкрепи Захариев, в Люти брод дойде и областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

“В екип с министър Аврамова и с подкрепата на правителството ще работим за това да се случи промяната в община Мездра. Затова на 27 октомври се нуждаем от доверието на хората в цялата община. Само така можем да изведем Мездра от застоя”, допълни Захариев.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!