Кое Ви впечатли най-много през последния месец?

Схващането на част от хората, че на нашето положение били всички общини в България. Искам категорично да заявя, че това далеч не е така. В България има градове и общини, в които има инвестиции, има млади хора и деца, има зеленина, културен живот, дух. Враца, например, е съвсем близо до нас и допреди няколко години се движехме с равни темпове, дори малко я изпреварвахме! Сега нещата не стоят така! Преди 4 години врачани гласуваха доверие на работещ кмет и резултатите не закъсняха, напредъкът е видим. Искам Мездра да последва примера на Враца. Аз мога да извадя общината от застоя, защото имам опита, силата и подкрепата да го направя.

Чух, че моите опоненти обещават светло бъдеще. Искам да ги попитам, след като 25 години управляваха Мездра, защо това светло бъдеще не се случи? Какво правиха през тези години, че не го постигнаха и го обещават отново сега?

ГЕРБ и ВМРО, които обединиха усилия и на местно ниво и издигнаха вашата кандидатура за кмет, безрезервно Ви подкрепят. Говоря за премиера Бойко Борисов, за регионалния министър Петя Аврамова и за вицепремиера Красимир Каракачанов. Кои са Вашите качества, които успяха да генерират толкова мощна подкрепа?

ГЕРБ и ВМРО са коалиционни партньори на национално ниво. Беше естествено да обединим усилия и тук, защото Мездра трябва да се промени, за да бъде извадена от застоя. Така сме по-силни и вярвам, че ще имаме възможност да работим за тази така желана промяна. Искам най-после нещо да започне да се случва! Искам да осигурим на младите възможности за добре платена работа и развитие, добра инфраструктура, искам качествени образование и здравеопазване, искам достойни старини за родителите ни. Искам да можем да обединим усилията на националното и местното управление и да превърнем Мездра в добро място за живеене. Аз съм човек от бизнеса, не съм апаратчик. Аз работя здраво, дългогодишният ми опит като предприемач ме е калил, действам разумно и резултатно. Имам отговорност към съгражданите си.

Защо избирателите да гласуват доверието си именно на вас?

Аз управлявам успешен бизнес през последните 25 години. Знам как се работи, създал съм добър екип от професионалисти и умея да го ръководя. Искам да работя за община Мездра така, както съм работил за собствения си бизнес. Защото искам община Мездра да върви в правилната посока! Аз съм човек, който държи на думата си и не се страхува да действа, за да постига измерими резултати.

Смятам, че с добър екип, ще можем да направим така, че младите хора да се върнат в нашата община. Моите деца, например, учиха в чужбина, а след това се прибраха в Мездра. Аз смятам, че най-нормалното е те да имат възможности за реализация тук, където са родени. Искам всички млади да имат този шанс - да работят за себе си, но да дават добавена стойност за родното си населено място. Всеки камък си тежи на мястото. Но активните хора трябва да имат причина да се върнат, за да живеят и работят тук. Длъжни сме да им предложим качествени условия за живот и развитие. Имам подкрепата на централната власт, на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. С тази подкрепа ще успея да реализирам програмата ни.

Утре е ден за размисъл. Над какво трябва да разсъждават мездрeнчани?

Сега е точният момент да се запитаме - харесва ли ни нашата община в момента. Има ли работа за децата ни, има ли условия за добър живот - детски площадки, паркове, имаме ли добри пътища, бъдещи проекти, хоризонт за развитие, доволни ли сме от постигнатото? Ако отговорът и за Вас е - не, време е за смяна на модела на управление! На 27 октомври Мездра трябва да избере промяната и да отвори пътя за своето развитие!

За промяната, гласувайте с номер 43 в трите бюлетини за кмет на община, кмет на кметство и общински съвет!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания