Млада жена флиртува с непознат във влака Мездра-Враца на Бъдни вечер по примера на индийските сериали, които се излъчват по телевизията в момента. На пръв поглед, възрастен човек би си помислил, че случката се е разиграла или от любов или заради липса на такава. Нищо подобно.
В момента младото поколение е обхванато от нова тенденция и мода – т.н. енд джойнйнг (което няма буквален превод на български език). Става въпрос за това – да направиш някакво действие, което дори и лишено от смисъл да ти донесе някаква емоция, адреналин или изразходване на енергия.

А ето и историята без никаква допълнителна корекция, която е публикувана във публичния профил на потребителя Mario Ninchev:

Последен вагон, последното купе. Млади влюбени се карат в коридора.

Добре сложени, по модата облечени младеж и девойка спорят, размахват въоръжени с умните си телефони ръце. Между крясъците (успешно заглушавани от тракането на влака), трият палци, показалци по устойствата, нещо си се забавляват.

Баси тея телефони за всичко стават! Даже за саморазправа!

Наближава крайната за мен гара. Обличам се, слагам шапка, нарамвам сака, излизам от купето директно при младата 2-ка. - и бях изненадан!

Мацката ме подмишкоса! - Аз тръгвам със него! Вика на пича, като ми хвърли мааалко предизвикателен, мааалко несигурен поглед - тя! Той реагира по странен начин. Врътна се на пета и тръгна на другата страна. Едно неловкоооо, а аз не знам на кой свят се намирам.

В главата ми за секунда се заформиха 1-2 сценария!

1. Аз на Коледа + непознатата, високата, кльощавата и добре поддържана кака!

2. Аз...пича се обръща, вижда какво изпуска и се връща! Ако мацката продължава да ме стиска (за лакътя) заформя се конфликт - по-стар от света! Дънгалака няма шанс! Височък, кльощав, мнооого млад, дънките ще му се свлекат...всеки момент.

Мдаа, но правя сметки без кръчмар!

Влака намалиии и спря. Мацката ме пусна, затича се, догони дългуча, метна му се на врата и се разрева - мила сцена... дума да няма!

Слизам и си мърморя! - Ееее... поне едно извинете или благодаря.. А?

Един прозорец се отвори, показа се усмихната, красива глава!

- Господине...господине, много ви благодаря!

Май, на Коледа... почти стават чудеса!


Източник: web.facebook.com