Роля в провеждането на модулите ще заемат и младежи, преминали предишни обучения по темите и включвали се в процеса на организиране и провеждане на инициативи и събития с екипа на Младежки център - Враца, като целта е да предадат придобитите и вече прилагани на практика опит и знания на техните връстници, в чието лице могат да намерят свои бъдещи съмишленици в каузи, идеи и задачи. Те ще влязат в ролята на ментори, чието участие ще бъде от съществено значение и в помощ на младежките работници при провеждането на обучителните модули.

Обучението "Без план“ е напълно безплатно и е предназначено за младежи на възраст между 15 и 29 години, за които включването им в обученията ще бъде от полза в перспектива за тяхната социална и трудова реализация. Темите и дейностите ще бъдат от практическа гледна точка полезни за млади хора, които са ориентирани в сферата на професиите, свързани с организационни дейности, спорта и туризма.

Желаещите да се включат в обучението могат да подадат заявка за участие, попълвайки въпросник на следния линк: https://goo.gl/forms/04Q0rj7gAs0KBSbQ2 Крайният срок за подаване на заявленията е 13 март Повече информация ще намерите на страницата на Младежки център - Враца във фейсбук: https://www.facebook.com/youth.center.vratsa/

Младежки център - Враца ще запознае с идеята и ще отговори на въпросите на всеки заинтересован да се включи в обучението като участник или ментор, в рамките на информационна среща, която ще се състои на 28 февруари (сряда) от 16:00 часа в сградата на Центъра.