Премиерата на спектакъла е на 6 септември - Деня на Съединението на България, пред българската общност и училище в Дюселдорф, Германия. След това, по случай Деня на независимостта на България - 22 септември, "Незабравимата България" отново ще гостува на българите в Бремен.

Образователното шоу ще бъде представено и у нас в училища, читалища и детски градини. "Графикът ни се уточнява в движение, но в момента мога да ви издам, че около 1 ноември - Деня на Народните будители, ще посетя училища в София, Бургас, Пловдив и Панагюрище, а на самия празник летя за Великобритания, където ще бъда в българските училища „Слово“ в Оксфорд и „Васил Априлов“ в Борнемът.“, съобщи в аванс Искрен Красимиров.

Младият родолюбец отскоро е преподавател в Нов български университет по документално кино, а от есента започва да преподава и на студентите в ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград. "Посланията на моите филми и спектакли са адресирани предимно към младите хора: учениците с моите уроци по родолюбие и студентите с моите лекции в НБУ и ЮЗУ. Днешните младите хора са бъдещето на България и именно на тях искам да предам моите знания в областта на историята и киното, както и моята голяма любов към нашата Родина - България!“, завърши младият родолюбец.