Къмпингът се намира само на няколко километра североизточно от Шабла, на тихо и спокойно място, сред сенчеста тополова гора, на около 300 метра от плажната ивица и морето, недалече от природния резерват Шабленско езеро и от Шабленската тузла, популярна с уникалната по своя състав лечебна кал.

Сред останалите забележителности наблизо са най-старият действащ фар на черноморското ни крайбрежие - Шабленският, село Тюленово, известно с живописния си скалист бряг, осеян с множество пещери, Националният археологически резерват „Яйлата” край с. Камен бряг, нос Калиакра и др.

Къмпингът разполага с леглова база от 43 места. Предлага настаняване в три масивни бунгала, две от които имат самостоятелен санитарен възел, баня с топла вода и хладилник.

Почивната база допълват 12 дървени бунгала - 9 с по две легла и 3 с по три легла. Летуващите в тях ползват две общи бани и тоалетни, които също са ремонтирани.

За удобство на летуващите къмпингът предлага паркинг.

Има обособено място за разполагане на палатки, каравани и кемпери. За тях са предвидени отделен санитарен възел, ток и външни мивки.

В близост до базата има няколко ресторанта.

Цени и такси за ползване на места в Къмпинг „Мездра“, община Шабла:

✓ за една нощувка:

• в масивно бунгало - 10,00 лв. на човек,

• в дървено бунгало - 7,00 лв. на човек,

• ползване на палатка, кемпер или каравана - 5,00 лв. на човек;

✓ За разполагане на кемпер или каравана - 5,00 лв./ бр.;

✓ За паркомясто - 5,00 лв./ бр.

Телефони за резервации: 0884 309 633 и 0885 430 216.

Подарете си една незабравима почивка на брега на морето в Къмпинг „Мездра“! Очакваме Ви!