Най-вероятно мудрейшото решение свише да се премахнат въпросните клеветнически писания, характерни за т. нар. "кафяви медии", е продиктувано от многобройните негативни коментари в социалната мрежа по адрес на временната общинска управа (мандат 2015-2019 г.), които със свалянето на публикациите автоматично бяха изтрити от системата. Това, разбира се, не може да скрие позорния факт, че мушмороците от Община Мездра сътвориха поредния си гаф, само броени дни след този с онемелите сирени за 2 юни.

Явно някой мишок си е повярвал, че като изтрие гневните постове на инакомислещите, ще измие и срама от лицето на Unimog-a на Община Мездра. Освен всичко останало, това е явно нарушение на "Правилата за спазване на добрия тон във фейсбук страницата на Община Мездра", където, между другото, четем: "Уважавайте чуждото мнение", "Проявявайте търпение и разбиране към другите участници в страницата" и прочие мъдри съвети, които обаче не се спазват от администратора и редакторите на страницата.


Все пак всеки, който изрази различно мнение от това на послушковците, трябва да има предвид, че: "При нужда администраторът и редакторите си запазват правото да трият вашите публикации и коментари, както и да блокират участници, които нарушават тези базови правила." И, забележете: "Единствените отговарящи лица за публикуването на каквато и да е информация, скриване на коментари и блокиране на участници в групата (при необходимост) е изцяло по инициатива и лична преценка на редакторите в групата"...

Трийте, другари, трийте, това го можете - но да накарате хората да спрат да мислят - това не можете!