Заместник-кметът Нели Минева и началникът на отдел „Образование, социални дейности и здравеопазване” Елена Нанова връчиха на управителя на лечебното заведение д-р Соня Съботинова поздравителен адрес от кмета на общината Иван Аспарухов.

„Приемете от името на Община Мездра и на цялата местна общност най-сърдечни поздрави по повод 7 април - Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в системата на здравеопазването, се казва в поздравителния адрес.

Благодарим Ви за всеотдайните грижи, които полагате за опазване на най-ценното нещо, което притежаваме - човешкото здраве и живот. Бъдете все така отговорни към Вашата хуманна професия. Бъдете търпеливи, бъдете упорити, бъдете силни.

Нека ежедневните Ви усилия да получават заслужена благодарност и признание от Вашите пациенти! Пожелаваме Ви да сте здрави. За да може, благодарение на Вашите знания, умения и опит, жителите на община Мездра да продължат да получават качествени медицински грижи!

Разчитайте на нашата безрезервна подкрепа!

Честит професионален празник!“

„Тук сме от името на кмета на Общината и на всичките ни колеги, за да засвидетелстваме нашата признателност. Бъдете здрави и нека вашите пациенти си тръгват с усмивки от тук”, пожела заместник-кметът Нели Минева.

Д-р Съботинова благодари на Община Мездра за постоянната подкрепа и уважение.

Управителят на здравното заведение пожела на своите колеги здраве и семейно щастие.

Екипът на MediaNews поздравява всички медицински работници за тяхната усърдна работа и неуморен труд в името на здравето.