Обсъждането ще се проведе комбинирано, съгласно приетите в Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години и за съставяне, приемане и отчитане на бюджета на община Мездра нови правила за провеждане на публично обсъждане в условията на извънредни обстоятелства, по следния ред:

Неприсъствено - формулярът за неприсъствено участие в публичното обсъждане е обявен на http://www.mezdra.bg, а хартиен формуляр може да получите в Центъра за услуги и информация на гражданите и в кметствата по населени места.;

Присъствено - на 09.02.2021 г. (вторник) от 10:00 часа в Заседателната зала на Община Мездра, поетапно с кметовете и кметските наместници на населени места, с представители на сферата на образованието, с представители на социалната сфера и на ОбП „Чистота“.

Обсъждането ще се проведе при спазване наактуалните към датата на обсъждането противоепидемични мерки, съгласно чл. 63 от Закона за здравето.

Материалите за обсъждането са публикувани на официалната интернет страницата на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/

Становища, предложения и препоръки по проекта на Бюджет 2021 могат да се представят в деловодството на Община Мездра, в кметствата по населени места и на e-mail: mezdra@mail.bg, до датата на публичното обсъждане.