Новият офис на БНП Париба Лични Финанси отговаря на най-модерните тенденции

Дизайнът на новия офис на ул. „Любен Каравелов“ №3 следва едни от най-модерните и иновативни концепции. Той е с много естествена светлина, топли цветове и създава усещане за уют и удобство, което е много важно за комфорта на хората. Това е и първият офис на компанията, в който се прилагат тези нови интериорни решения. Постепенно те ще бъдат въведени и в други офиси на БНП Париба Лични Финанси в България.

Кредити за важни проекти до 80 000 лева

В офиса на БНП Париба Лични Финанси в Монтана хората ще могат да се възползват от удобните и сигурни финансови продукти на компанията. Това са потребителски кредити за финансиране на проекти като ремонт на дома, обединяване на задължения, покупка на употребяван или нов автомобил, семейни тържества, образование и така нататък. Те са с максимален размер от 80 000 лева и срок на изплащане до 8 години. Кредит може да се заяви както директно в офиса, така и от дивана вкъщи на www.bnpparibas-pf.bg Заявлението е въпрос на минути и става само с лична карта, становище се получава обикновено в рамките на 1 час, а парите могат да бъдат в сметката на клиента до 1 работен ден след подписването на договор.

Клиентите на компанията ще могат да получат компетентна консултация и съвет при избор на потребителски кредит, отговор на всички въпроси за продуктите и услугите на компанията и съдействие за плащане на вноски онлайн. Освен това шофьорите ще могат да сключат и застраховка „Гражданска отговорност“.

В Монтана кандидатстваме средно за 5 590 лева на кредит

Данните на БНП Париба Лични Финанси в България към края на 2019 г. показват, че средният размер на заявленията за кредит, подадени в Монтана, е 5 590 лева. Хората в града кандидатстват средно за 6 279 лева за кредити за финансиране на проекти като ремонт на дома и обединяване на задължения и средно за 1 595 лева за покупка на стоки на изплащане.

Във връзка с откриването на новия офис в Монтана управителят на БНП Париба Лични Финанси в България Жозе Салойо заяви: „Радваме се, че имаме възможност да предложим на хората в Монтана един нов, още по-ефективен модел на работа, с който им предоставяме отлично изживяване при ползването на нашите удобни и сигурни финансови продукти.“

За БНП Париба Лични Финанси в България

БНП Париба Лични Финанси е клон на френската банка БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А. Компанията е сред лидерите на пазара на потребителско кредитиране в България с над 1 500 000 клиенти като повече от 780 000 от тях са ползвали финансовите ѝ продукти повече от веднъж. БНП Париба Лични Финанси разполага с широка дистрибуционна мрежа в страната, като предлага услугите си в близо 2600 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 45 търговски офиси в цялата страна. Компанията има екип от 1 000 служители и предлага най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната с максимален размер 80 000 лв., включително потребителски кредити за покупка на стоки на изплащане, автокредитите „Нова” и „3+”, продукт за консолидиране на задълженията, застраховки, кредитни карти с лимит до 10 000 лв. и др. Компанията е изградила стабилни отношения със своите търговски партньори и подпомага растежа на техния бизнес.

BNP Paribas Personal Finance следва политика на отговорно кредитиране. Основните ѝ цели са да подкрепя домакинствата, като предлага достъп до кредитни продукти на колкото е възможно повече хора, както и да създава условия за предпазване на кредитополучателите от свръхзадлъжнялост.