„Локомотив“ бе представен от два тима, които играха в група с още девет състава – „Ком“ (Берковица), „Прециз“ (Монтана), „Дунав“ (Лом), „Атлетик“ (Козлодуй), „Ботев“ (Враца), „Дунав“ (Селановци), „Монолит“ (Бяла Слатина) и „Радецки“ (Козлодуй).

Първият тим на „железничарите“ бе безпогрешен в своите двубои, записвайки девет победи от 9 мача. Представянето на втория бе по-колебливо и мездренчани натрупаха в актива си пет победи и две поражения.

Голмайстор на „Локомотив“ в тази възраст е Георги Дамянов с 14 попадения, следван от Дилян Шолев с 12. Денислав Йочколовски и Калоян Петков са вкарали по девет гола, а Александър Мариус, Павел Иванов и Кристиян Йорданов – по осем. Никола Бонев е бил точен пет пъти, Владимир Влаховски и Валентин Нинов са отбелязали по четири попадения, Цветан Красимиров – две, а Георги Илиев, Амир Ал Амарти, Михаил Петров и Преслав Йорданов – по 1 гол.

„Няма как да не бъда доволен от най-малката ни формация“, заяви наставникът на „железничарите“ Владимир Найденов. Старши треньорът каза още, че неговите възпитаници са показали много добра, доминантна игра. Той разкри, че има интерес и от страна на родителите, както и още желаещи деца да тренират футбол.

Представянето на юношите младша възраст през есенния дял от шампионата не бе толкова задоволително. Момчетата на Владимир Найденов записаха три победи и допуснаха четири поражения. Те натрупаха в актива си само девет точки и голова разлика 8:30, което ги изпрати на четвъртото място във временното класиране.

„Трудно започнахме полусезона. Но въпреки това натрупахме няколко поредни победи, които ни позволиха да останем в битката за второто място през пролетта“, подчерта наставникът.

Голмайстор на тима е Владислав Петров с четири попадения. Владимир Йолов, Стилиян Николов, Александър Океан и Върбан Ценов са отбелязали по един гол през есенния дял.

Владимир Найденов сподели, че няма да прекъсва тренировъчния режим и в началото на януари ще очаква своите възпитаници на стадиона.