От управата на хотела, намиращ се близо до Дънблейн, Шотландия - родния град на Анди Мъри, са решили да направят Колин постоянен жител. Петелът вече разполага със собствено кътче на територията на "Кромликс" и се е сдобил със страници във Фейсбук и Инстаграм, за да държи последователите си в течение на всекидневните си занимания.
В първата си публикация в социалните мрежи Колин "пише": "Винаги съм знаел, че съм създаден да живея, заобиколен от лукс. Един ден реших да последвам мечтите си, напуснах дома и се озовах в "Кромликс". Отне ми малко време да се добера до там, но следвах аромата на пресни сладкиши. Когато пристигнах, хората първоначално помислиха, че ще се върна там, откъдето съм дошъл. Аз обаче се застоях. Показах на всички, че съм дружелюбен и имам какво да им предложа. Бях търпелив. Дадох най-доброто от себе си, за да не кукуригам в четири сутринта. Чаках, докато всички свикнат с мен. Търпението ми беше възнаградено - получих име и бях осиновен до живот. Най-накрая съм там, където ми е мястото".
"Топлата новина е, че петелът Колин вече не е гост, а най-новият постоянен жител на "Кромликс", казва говорителка на хотела.

Източник: DarikNews