Кметът на Зверино Стоян Петров, заедно със своите събеседници, поставиха за обсъждане актуалните теми, касаещи жителите на селото. Най-голямо внимание се отдели на дискусията за разширяването на Гробищния парк. До консенсус по въпроса не се стигна, но управата успя да чуе нагласите и предложенията на хората.

Кметът Стоян Петров поясни още, че крайния срок за довършване на ремонтните дейности по Проекта за реконструкцията на площада в селото е юни 2022 г. Припомняме, че в края 2020 г. Министерският съвет отпусна средства на стойност 610 хил. лв., с които ще се изгради нова паркова зона. В Проекта влиза и изграждането на сцена за провеждане на културни мероприятия и празненства. Очаква се на нея да се проведе Петият Национален фолклорен фестивал „Змей Горянин“.

Присъстващите обсъдиха и реализирането на други проекти и належащите проблеми, какъвто е и честото прекъсване на електричеството.

Те дадоха предложение да не се взимат решения на тази първа среща, а тя да послужи за основа за намиране на конкретни варианти за разрешаване на проблемите.